Uitzendspecialist

Intermediair in de gezondheidszorg

De firma Innova-Medical bv fungeert als intermediair in de gezondheidszorg tussen gespecialiseerd verpleegkundig personeel en het ziekenhuis. Het inhuren van personeel kan zowel voor de lange als korte termijn. Innova-Medical werkt uitsluitend met gediplomeerde en ervaren gespecialiseerde verpleegkundigen.

Gipsverbandmeesters en  Gespecialiseerde verpleegkundigen

De gipsverbandmeesters zijn minimaal twee jaar gediplomeerd en opgeleid bij het LOG (Landelijke Opleiding tot Gipsverbandmeesters) verbonden aan het Erasmus Medisch Centrum te Rotterdam. Ze zijn aangesloten bij de VGN (Verenigde Gipsverbandmeesters Nederland).Ze verrichten in geheel Nederland en België, in verschillende ziekenhuizen, arbeid op de gipskamer op uitzendbasis. Tevens zend Innova-Medical ook medisch en paramedisch personeel uit. Onder andere voor operatiekamers (differentiatie anaesthesie en chirurgie), Intensive care en andere verpleegkundig specialistische afdelingen.

Uitzenden?

Wilt u worden uitgezonden? Indien u interesse heeft om voor Innova-Medical uitgezonden te worden kunt u contact opnemen met Innova-Medical. Voordat u gaat werken ontvangt u de benodigde papieren en arbeidsvoorwaarden.

Inhuren?

Wilt u personeel inhuren? Indien u interesse heeft om personeel via Innova-Medical in te huren kunt u contact opnemen met Innova-Medical. Bij overeenkomst ontvangt u de benodigde papieren en voorwaarden.